Marta Gruszecka. Psychodietetyk, terapeuta karmienia, technolog żywności, współautorka książki „Chcę WWWięcej”. Organizatorka warsztatów żywieniowo-edukacyjnych dla dzieci, młodzieży i dorosłych.
W swojej pracy wyznaje zasadę: „zacznij od małych kroków, a osiągniesz wielkie efekty”. Jej nadrzędnym celem jest wprowadzenie uśmiechu przy wspólnym stole oraz znalezienie przez pacjenta jego własnego sposobu na zdrowszy styl życia i gotowanie, a także stawianie przede wszystkim na siebie. Z pacjentami, oprócz standardowych konsultacji, wspólnie gotuje i robi zakupy, edukując oraz wskazując sposoby na to, by nie marnować żywności, a co za tym idzie – oszczędzić pieniądze. Pokazuje, w jaki sposób zaszczepić w dzieciach miłość do zdrowego jedzenia i budować tę relację tak, by trwała przez długie lata.
Cały czas podnosi swoje kompetencje poprzez udział w szkoleniach, kursach i warsztatach. Wspiera, motywuje i uczy. Uważa, że „zmiana zaczyna się od głowy”, a jedzenie ma swój początek jeszcze na długo przed zasiadaniem do stołu. To wszystko musi się dziać w odpowiednim momencie i po odpowiednim przygotowaniu, ale też w zgodzie z pacjentem i jego tempem. Pomaga rodzinom w okiełznaniu kryzysów żywieniowych dzięki pracy z każdym jej członkiem osobno, ale też w komplecie.