• 2024-10-16
  • 28
  • 6 minut czytania

Magdalena Skała

Magdalena Skała

Z małego miasta na wielkie rynki: Klucz do sukcesu marki i sprzedaży - Magdalena Skała

Dzień 3 - Kup ode mnie - Tematy sprzedażowe - Wywiad, Prelekcja merytoryczna, Udział w Panelu dyskusyjnym, Inne

Wyobraź sobie, że Twoja marka w końcu zaczyna przyciągać uwagę, o której zawsze marzyłaś – to właśnie chcę pomóc Ci osiągnąć! Na tej prelekcji pokażę Ci, jak zbudować strategię, która wyniesie Twoją firmę na wyższy poziom, bez względu na to, skąd startujesz. Jeśli masz wielkie cele i chcesz wyróżnić się, przyciągnąć klientów i sprzedać swoje produkty z prawdziwym impetem – ta prelekcja jest dla Ciebie!

Magdalena Skała - Dolci

Nazywam się Magdalena Skała i jestem współwłaścicielką studia cukierniczego DOLCI oraz Restauracji LAS. Wraz z zespołem cukierniczek karmimy Śląsk i tworzymy pistacjowe rozkoszne desery oraz kremy. Tworząc desery lubię zaskakiwać niecodziennym smakiem oraz teksturami i warstwami, aby kubki smakowe oszalały z zachwytu. Deser to dla mnie celebracja posiłku, dlatego nie ma u mnie kompromisów jeśli chodzi o jakość i kiepskie desery. Prowadzę szkolenia cukiernicze dla torciar i gastronomii oraz warsztaty dla dzieci i dorosłych.

https://lasdolci.pl

176
Głosy
394
Wyświetlenia
7 Miesięcy
Dodano

Zakończone od 57 dni, 6 godzin i 23 minut.